Over mij

 

Mijn naam is Ankie Vloet.  

Ik ben een Nieuwetijdskind, dit houdt in dat ik open sta voor stemmingen, gevoelens en energieën om me heen. Ik heb een sterke intuïtie en ben gevoelig voor de zichtbare en onzichtbare wereld om me heen.  

Nieuwetijdskinderen zijn hoogsensitief en lange tijd heb ik dat als negatief ervaren. Het gevoel van anders zijn en niet mee te kunnen in alle hectiek, maar ook het oppikken van alle prikkels en stemmingen om me heen maakte dat ik me onzeker, angstig en soms zelfs eenzaam voelde. De kunst was mezelf te leren accepteren zoals ik ben en vooral dicht bij mezelf te blijven, door mijn grenzen en behoeften aan te geven, en daar oké mee te zijn. 

Ik voelde van jongs af aan een diepe behoefte om anderen te helpen en te verzorgen. Ik voel daarbij intuïtief aan wat de ander nodig heeft. 

In de reguliere zorg mis ik vaak de aandacht voor wat er achter het 'probleem' schuil gaat.....waar is de blokkade werkelijk ontstaan? 

Ik heb me vele jaren verdiept en geschoold in energetische behandelingen zoals Reiki en Access bars. Sinds ik daar Transformatie-Regressietherapie aan heb toegevoegd heb ik het gevoel pas echt tot de kern te kunnen komen. Via je onderbewuste ontdek je welke last er in het verleden is ontstaan.....als kind, tijdens je geboorte, in de baarmoeder, in een vorig leven of vanuit je familiesysteem.  

Samen kijken we waar welke (oude) patronen je op wilt ruimen en wat zich vanuit jouw innerlijke leefwereld aandient dat losgelaten mag worden. 

 

Voel je welkom 🖤  

Liefs Ankie