Numerologie van het Pentagram

 

Jouw geboortedatum is niet alleen de dag waarop je geboren bent. Elk getal van je geboortedatum is ook een bron van informatie. Het samenspel van deze getallen is de blauwdruk van je ziel. Een rugzak aan kennis, levenslessen, uitdagingen, ontwikkelpunten en talenten die je in je leven kunt gebruiken en mag ervaren. 

Het pentagram kan je veel inzicht in jezelf en in je leven geven; waar je sterke punten liggen en op welke gebieden mogelijkheden tot groei zijn. Wanneer je je bewust bent van de relatie van de getallen, op jou, dan zijn uitdagingen, voorvallen en moeilijkheden makkelijker te begrijpen. 

Wanneer je een afspraak maakt voor de Chakra-transformatie en Regressie dan bespreken we tijdens de eerste sessie jouw persoonlijke Pentagram. Met de informatie uit dit pentagram en jouw persoonlijke hulpvraag werken we vervolgens aan bewustwording, groei en het oplossen van jouw blokkades. 

 

Consult Numerologie van het Pentagram 

Ben jij nieuwsgierig wat jouw persoonlijke Pentagram jou kan vertellen over je levensopdracht, je uitdagingen, je kwaliteiten en groeimogelijkheden? 

Wil je jezelf beter leren kennen, je relaties beter leren begrijpen of meer inzicht krijgen in een situatie? 

Maak dan snel een afspraak en dan kijken we samen wat jouw pentagram je wil vertellen!